lillhjarta

Direktlänk till inlägg 25 december 2010

God Julafton!

Av TinaLi - 25 december 2010 22:30


Och så kom julafton! Tänk att det redan är jul! Att min lille söt är snart 4 månader gammal!!! Det va ju sensommar när han kom till världen. Det var ju nyss!!! Så kom snön, så kom granen upp och så stundades dopparedagen.


Vi började dagen med att öppna lite morgonjulklappar. Algot tog sovmorgon, men fick öppna sitt paket sedan när han vaknade. Pussel och en pop-up-djur-leksak fick han!

Vi tog det lugnt på förmiddagen och åt lite julegröt till lunch. Tittade på julprogram på teven och bara myste in dagen.


Runt 14-tiden var vi finklädda och klarar och tog med hela stora kartongen full med julklappar och begav oss till Gränsgatan för att fira jul med farmor o farfar, "fastrarna" Sandra och Anna (o Annas man Tobbe), "kusinen" Marlon, farmorsmor o far, Vera och snabbvisiten av farbror Lukas. Hela glada julegänget som vanligt! Men första gången, och första lilla julen, för lilleman ju!

 

Där, inne i vardagsrummet på Gränsgatan, stod den stora granen fylld med en massa, massa julklappar under! Och vi fyllde på fler med våra. Det blev jul med kalle på teve, god mat, massa mys, julklappsöppning och massa mer julmys. En riktigt underbar julafton! Algot fick gosa med alla och tyckte julklappsöppningen var ganska spännande. I varje fall allt fint papper och snörena. Storasyster hjälpte till att öppna alla hans paket.

 

 


God Jul!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av TinaLi - 31 oktober 2011 14:10

För ett tag sedan snubblade jag på en länk till en sida som heter Fotoklok. Jag hade ett tag tänkt att jag skulle göra en fotobok till Algots 1-årsdag. Gjorde nämligen en tills hans syster till hon fyllde 1 år, och vore ju kul om dom kunde ha varsin....

Av TinaLi - 15 juni 2011 00:00

Förra veckan var mormor här på besök! Vi myste i trädgården, åkte på utflykter och bara njöt av att ha mormors sällskap! Om vi ändå kunde ha henne nära jämt <3   På kvällen, efter mormor kommit, tar hon o stoppar barnen i ett bad:   ...

Bad

Av TinaLi - 3 juni 2011 23:45


Båda småfisarna älskar att bada! O efter badet är det ju mysigt att mysa lite framför teven tillsammans (!?)   ...

Av TinaLi - 2 juni 2011 23:30

Algot tar sig fortfarande inte fram så mycket. Han ligger på mage på golvet och backar och snurrar. Han backar ofta fast sig, så man får hjälpa honom loss. Krypa vill han inte alls. Vi har försökt öva lite i krypställning, men han blir mest bara arg ...

Av TinaLi - 22 maj 2011 22:30


 

Ovido - Quiz & Flashcards